Advocats

 

Un tracte fàcil, fiable i proper són part del nostre èxit, t'oferim el nostre servei en àrees com civil, penal, herències i llegats, separacions i divorcis i gestions notarials.

 

 

Veure els nostres serveis

Finques

 

Oferim un servei d'administració de finques complet i actual, tant per al propietari com per a la comunitat de veïns, amb sistema de gestió de documents.Veure els nostres serveis

Empreses i autònoms

 

T'oferim serveis d'assessorament laboral, comptable i fiscal per al teu negoci i altres serveis com gestions notarials, tramitacions i llicències, tot el que necessitis perquè no hagis de preocupar-te per gestions diàries.


Veure els nostres serveis

Gestions notarials

 

Oferim un servei eficaç de gestió notarial per als nostres clients, basat en una gestió telemàtica i constant comunicació amb els registres i administracions

 

 

Veure els nostres serveis

ADVOCATS & ASSESSORS PROSPERITAT S.L., és un despatx de Barcelona que compta amb un grup de professionals amb àmplia experiència en totes les branques del dret, assessoria jurídic empresarial, gestió comptable, laboral i fiscal i administració de comunitats de propietaris. Uns professionals que tenen com a objectiu oferir solució a tots els problemes jurídics, dubtes i consultes que puguin plantejar al client d'una forma ràpida, econòmica i eficaç.

Tots els nostres serveis descansen en els principis bàsics de la signatura: CONFIANÇA, PROXIMITAT I EXCEL·LÈNCIA. Creiem en l'esforç i la dedicació com a pas fonamental per aconseguir aquest objectiu.

inicio

Els nostres serveis es poden agrupar en 3 grans àrees: